Cititorii despre noi

„Iubiţi-vă! îmi este atât de necesar, mie şi tuturor tinerilor, cum îi este de trebuinţă bolnavului ajutorul medical. Iar Dvs. Vindecaţi sufletele tinere – atât de flexibile şi atât de puţin conştiente!”.

Kamil


“Vă mulţumesc pentru acest dar minunat, pe care îl împărţiţi. Cu revista Iubiţi-vă! ajungeţi la mulţi tineri, de asemenea peste hotare, prezentaţi probleme universale cu care tineretul – si nu numai – se întâlneşte în viaţa zilnică, uneori experimentându-le asupra lor. Scrieţi foarte des despre valori după care omul ar trebui să se conducă în viaţă. In mod deosebit vă mulţumesc pentru mărturiile pe care le publicaţi. Vă mulţumesc pentru temele actuale ale secolului XXI şi vă rog să editaţi mai multe astfel de publicaţii.
Datorită vouă, Dragă Redacţie, am văzut „ lada gigantică de gunoi” din viaţa mea, am zărit dezordinea, lipsa de sens şi de scop. Revista Iubiţi-vă! Mi-a permis să stau din nou pe picioare”.

Alfred


„M-am hotărât să mulţumesc Domnului Isus şi oamenilor de care s-a slujit pentru cea mai preţioasă, cea mai apropiată de adevăr şi pe deplin profesională revistă, care mi-a fost dat să cunosc. In primul rând Iubiţi-vă! mă face să cred că există oameni care gândesc la fel, ca se merită să ai idealuri şi să tinzi să le realizezi.
(…) Când am întâlnit în calea mea Iubiţi-vă!, iar prin ea pe Domnul Milostiv – văzând disperarea mea fără margini – mi-a întins primul mâna. De un an mă rog zilnic la rozariu, citesc Sfânta Scriptură şi particip des la Sfânta Slujbă (…)
Simt o mare bucurie căci Iubiţi-vă! devine din ce în ce mai cunoscut în Estul şi Vestul Europei”.

Magdalena, 26 ani


„Vreau să spun, că transformarea mea are loc şi sub influenţa Iubiţi-vă!. Am citit această frumoasă revistă – de asemenea numărul ei special – şi când am conştientizat ideile pe care le promovaţi, când mi-am imaginat viaţa aşa cum o descrieţi iar când în sfârşit am revăzut trecutul meu – m-am simţit murdar şi plin de păcate. Citind Iubiţi-vă!, intru într-o lume plină de Dumnezeu, iubire, curăţie, sinceritate, prietenie – o lume plină de scopuri şi idealuri frumoase, despre care, cândva – adolescent fiind – am visat-o, iar apoi am irosit-o, am aruncat-o, am părăsit-o, am schimbat-o în mărunţiş. Mulţi oameni au „un cimitir al visurilor”… La fel şi eu. (…) dar cel mai des cred în Mila Domnul, în Isus care mă aşteaptă pe mine şi care, dacă voi avea încredere în El, îmi va ierta totul şi mă va ajuta să merg mai departe cu demnitatea copilului lui Dumnezeu. Pe acest drum spre Isus revista Dvs. mă ajută foarte mult. (…) Iubiţi-vă! îmi dă acea mare speranţă – de fapt siguranţa – că în final va izbândi lumina şi nu întunericul”

Michał


„ Această revistă bilunară este minunată. (…) Ii sunt foarte recunoscătoare şi am mare nevoie de ea. Mă bucur că există oameni care lucrează la ea. Domnul Isus într-adevăr vorbeşte prin voi, pentru că de câte ori deschid această revistă, simt că el mă îndeamnă. Vă asigur că fructele muncii voastre sunt binecuvântate”.

Evelina


„ Sunt o fidelă cititoare a revistei Iubiţi-vă!, din Germania. Doresc să mulţumesc tuturor care lucrează la această revistă. O consider o comoară fără de preţ pentru că redă cu succes cuvântul lui Dumnezeu iar datorită transmiterii de informaţii în mod sincer şi curajos găseşte drumul câtre inimi şi le schimbă. Am multe cunoştinţe care va citesc. In aprofundarea credinţei mele aţi avut un rol principal.
Acum mă străduiesc singură să promovez aceasta revistă şi de asemenea versiunea în limba rusă. Cred că ea ajută celor care caută să găsească drumul spre Domnul”.

Cititoare din Germania


„Doresc să încep cu informaţia că pe 23 august în biserica noastră a avut loc cea de-a IV Reuniune a Tinerilor. Fica mea (are 14 ani) a fost şi ea la acea reuniune. Acolo a primit revista Lubitie Drug Druga, pe care a adus-o acasă. Vreau să vă spun numai un singur lucru. – am citit-o toată noaptea, de la prima la ultima foaie şi sunt entuziasmată de revistă. Astăzi trăim în asemenea timpuri că pentru copiii noştri este un lucru absolut necesar să citească articole cu o asemenea tematică. Este necesar ca aerul. Consider că această revistă este drumul spre salvare nu numai pentru tineretul nostru, dar pentru noi toţi. Aş dori să transmit mulţumiri deosebite şi urări de bine pentru redactorul acestei reviste. Domnul să-l binecuvânteze!”

Olga, 43 ani, Ucraina


„ De mai bine de un an primesc Iubiţi-vă!, pe care o citesc mamei şi fratelui. Pe urmă ne spunem părerile. Invităm să citească revista dvs. colegii din şcolile noastre. In acest fel aprofundăm credinţa noastră. Sunt catolică, locuiesc în Rusia într-un orăşel, unde nu există biserică, unde este imposibil să găsiţi literatură catolică. Avem o mică comunitate, vine la noi preotul. Din când în când apare vre-o publicaţie, dar foarte rar şi vechi. Aş dori tare mult să primesc revista voastră Lubitie Drug Druga. Singurul număr pe care l-am primit la Moscova, mi-a plăcut foarte mult, l-am citit de câteva ori. Aş fi foarte recunoscătoare dacă l-aş putea primi cu regularitate.

Cititoare din Rusia